Huisartsenpraktijk Randwijck is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Spoednummer:
020-6430130 optie 1
Spoednummer: 020-6430130 optie 1
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Anticonceptie en SOA


Spreekuur anticonceptie en SOA

Sinds december 2017 zijn we gestart met en spreekuur over anticonceptie en SOA. Heeft u een vraag over anticonceptie of over een seksueel overdraagbare aandoening? Dan kunt u een afspraak maken bij mevr M. Molleman. Zij is opgeleid door SOA deskundigen van de GGD Amsterdam en biedt dezelfde zorg maar dan dicht bij huis in uw vertrouwde huisartsenpraktijk.

Afspraak maken op het SOA-spreekuur? Belt u dan naar onze praktijk: 020-6430130

Anticonceptie

In onze praktijk kunt u terecht voor advies over anticonceptie. Samen met de patient zoeken we naar de meest optimale vorm. Indien gewenst kunt u terecht voor het plaatsen van een (hormoon)spiraal. Wilt alvast meer informatie over alle mogelijkheden?

Keuze voor anticonceptiemiddel

Vragen over SOA en SOA-testen

Indien u mogelijk risico hebt gelopen op een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) kunt u bij ons een SOA-test aanvragen. Afhankelijk van het soort risico dat u hebt gelopen en afhankelijk van eventuele lichamelijke klachten zullen er 1 of meerdere testen worden geadviseerd. Dit kan gaan om een vaginale test, een anale test, een test in de urine en/of een bloedonderzoek. Om u goed te kunnen helpen zal onze SOA-deskundige aan de hand van een vragenlijst samen met u bepalen welke testen nodig zijn. Uiteraard wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld.

Wilt u alvast meer informatie over SOA's?

Vragen over SOA

Anoniem advies over SOA-zelftests

Online zijn er veel SOA-zelftests te koop. Echter de betrouwbaarheid van deze tests is nog onbekend. Wilt u liever niet via uw huisarts een SOA-test bespreken dan kunt u anoniem betrouwbare informatie vinden over SOA-zelftests op soatest.advies.chat of mantotman.nl. Er is ook een digitale keuzehulp voor tests op een acute hiv-infectie (www.hebikhiv.nl).